вторник, 21 августа 2012 г.

Путівки в Єгипет - веселости і спорт


Одна з багатьох родзинок курорту Порт-Галіб - розважальна програма, яка ні на хвилину не дозволить відвідувачам занудьгувати. Будь-який гість, в не залежності з віком і захопленнями, обов'язково відшукає покликання до душі. В основному в горящі путівки в Єгипет включаються SPA-салон і тренажерний зал, корти, а також траса для паркуру. Можна також осідлати чотириколісний байк або запалитися абсейлінгом а також стрільбою з лука, скелелазіння, верховою їздою як на конях, так і на верблюдах, велопрогулянки, пейнтболом, картингом, зорбінг, скубадайвінгом. А ще, який відпочинок в Єгипті без морської риболовлі. Комфортне автотранспортне сполучення з Асуаном, Едфу, Луксором дасть можливість постояльцям долучатися до красот Старого Єгипту і Нільської Рівнини.


ДІЛОВИЙ ЦЕНТР
Як, безумовно, відомо, Близький Схід стає все більше знаменитим місцем розвитку, ведення і закріплення глобального комерціалізації, і Інтернаціональне конференц-установа в Порт-Галіб - того очевидець. Це єдиний сучасний функціональний центр подібного обсягу на Червоному морі. Розгорнутий в самому серці Порт-Галіба, в колі трьох красивих готелів, центр дасть можливість кооперувати службу та відпочинок. Таким чином, це місце абсолютно згодиться для проведення зустрічей, інсентив-планів, конференцій, виставок та ін подій. Транснаціональний конференц-центр, який охоплює в собі зали загальною площею біля 6 тис. кв. м, 17 роздільних кімнат для переговорів, VIP-салон і інші зони, розрахований на 1,5 тис. відвідувачів. Основний корпоративної командою, що прибула в Порт-Галіб взимку 2008 р., била фірма «Крайслер», яка організувала на цьому місці презентацію новоспеченого авто Jeep Cherokee.
Перспектива Порт-Галиба.
До 2014 р. цей план буде реорганізований і примножено в розмаху. Тут виникне 9 ісламських сіл, 23 вростають в зелені готелі, гольф-арена на 18 лунок, апартаменти і вілли, атракціони. Правлінням займається південно-африканська фірма Sun International, рекламні представництва, які розміщені в майже всіх європейських державах і в Сполучених штатах Америки. Таким зразком, скоро Порт-Галіб буде реальним інтернаціональним курортним комплексом для заможних мандрівників в стилі екстра люкс.



Комментариев нет:

Отправить комментарий