понедельник, 3 сентября 2012 г.

Сінтра, Португалія - ​​Національний палац Піна, Замок маврів, Палац Регалейра


Синтра прославлений вельми важливою історичною подією - місто служив в якості притулку Христофора Колумба, коли він зійшов з курсу під час шторму під час однієї зі своїх численних поїздок. Так само тут була підписана Конвенція Синтра в 1808 році, яка поклала кінець першого французького вторгнення в Португалію. Сьогодні Синтра є центром туризму і торгівлі.

Національний палац Піна - це одна з найвідоміших визначних пам'яток в Синтрі. Він розташований на вершині пагорба над містом. Палац є прикладом романської архітектури в Португалії. Також він входить в сім чудес країни і державної резиденції і служить для проведення офіційних заходів. Палац був побудований на честь Діви Марії після її появи, яке, як вважають, було помічено тут.

Іншою важливою віхою у цьому захоплюючому маленькому містечку вважається Замок маврів. Він оточений стіною з загальною довжиною 450 метрів. Замок дуже добре зберігся - за весь час проводилася тільки одна реставрація. Він являє собою прекрасний приклад середньовічної архітектури. Околиці даної пам'ятки також представляють інтерес. Церква Святого Петра, як і замок, належить середньовічній архітектурі. Не менш цікава апсиди - каплиця з романським дизайном і мотивами середньовіччя. Недалеко знаходиться середньовічне кладовище з могилами багатьох шанованих жителів Синтри.


Палац Регалейра має характерні готичні архітектурні елементи, такі як башточки, горгульї, і вежа у формі восьмикутника. Вона складається з п'яти поверхів. Існує ряд коридорів зв'язують їдальню, терасу, вітальню, більярдний зал, і сходи на другий поверх. Там знаходяться спальні. Інші поверхи містять прасувальні та кілька складських приміщень.

Щоб повністю насолодитися пам'ятками Синтри відвідаєте палац Монзеррейт і палац Сетеіс. Побудовані за ініціативою Віконта Монзеррейта Френсіса Кука в 1858 році, палаци являють собою прекрасний приклад романтичної архітектури. Вони нагадують романтичну англійську архітектуру і Брайтонський павільйон Неша. Палац Монзеррейт в минулому був місцем проведення літніх канікул португальських представників правосуддя. Сетеіс Палас був побудований в неокласичному стилі за проектом архітектора Хосе да Коста е Сільва. Інтер'єр палацу зазнав різні реставраційні роботи. В даний час він служить в якості топового готелю з тридцятьма номерами, рестораном і площинної для гри в гольф. Палац є частиною всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.




Комментариев нет:

Отправить комментарий