вторник, 4 сентября 2012 г.

Парк Уолт Дісней


Парк Уолт Дісней (Діснейленд в Орландо) - в даний час є світом чудес. Це місце буде цікавим як для маленьких дітей так і для дорослих. Історія парку досить цікава. Коли Уолт сидів на лавці в одному з американських парків, милувався дочкою, яка гойдалася на гойдалках, він подумав, чому б не побудувати парк, де кожна дитина може відчути себе як у казці.

Цю ідею втілив у життя Walt Disney, так що незабаром він закінчив проект майбутнього парку. Місцем проведення було обрано для будівництва порожнє місто Орландо, штат Флорида.
Будівництво почалося в 1965 році. Відкриття парку було вже в 1971 році.


Сьогодні парк став справжнім центром подиву і задоволення. На території "Миру Уолта Діснея" є дивовижний Замок Попелюшки, яка населена різними героями мультфільмів. Прогулюючись по парку, ви можете знайти смішних Міккі Мауса, Дональд Дака, героїчного пірата Джека Горобця.

Парк розділений на складові частини. Так, в одній частині парку можна погуляти по джунглях, а в іншому стати учасником історії мультяшок: політ Пітер Пена на корабель, плавання на човні капітана Немо. Ваша дитина буде почувати себе справжньою принцесою або хоробрим героєм.



Комментариев нет:

Отправить комментарий