вторник, 21 августа 2012 г.

Готелі Києва - від простоти до шику


Київ являють собою історичний центр традицій і культури українського народу. При відвідуванні його обов'язково залишаться приємні спогади про час, який Ви там провели. У будь-якому куточку Києва різноманітні пам'ятники історії і культури, інші визначні пам'ятки. А для того, щоб від відвідин древньої столиці отримати максимальне задоволення, відчути ультрасучасність і одночасно красу старовини міста, його гостям обов'язково необхідно забронювати готель Київ. Столиця славитися різноманітними готелями, безліч з яких відповідають європейським стандартам. Крім того, готелі Києва залучають клієнтів затишком, смачною і різноманітною кухнею, комфортними номерами та ввічливим обслуговуванням. Вибрати готель можна серед розмаїття двозіркових (Овруч, Славутич, Голосіївський., Козацький і т. д.), так і п'ятизіркових комфортабельних (Русь, Україна, Перлина Дніпра, Київ, Либідь і т. д.) Якщо Ви шукаєте готелі Києва недорого, можете звертатися за адресою: Україна, Київ, вул. Генерала Жмаченка, 26. В ній створені відмінні умови для того, щоб постояльці могли почувати себе, як вдома.


З комфортабельних готелів хочеться відзначити готель «Україна», яка розташована на Майдані Незалежності. Основною її перевагою є місце розташування. З вікон «України» відкривається панорама Хрещатика. Крім того, вона славитися вишуканими стравами, ексклюзивним інтер'єром і комфортом. Готель на воді Перлина Дніпра за зовнішнім виглядом дуже схожа на корабель. У ній часто святкуються весілля, річниці, романтичні вечори. З вікон номерів - чудовий вид на Дніпро, а після заходу сонця - вогні вечірньої столиці.

У готелі «Фараон» клієнт може насолодитися відмінним інтер'єром в єгипетському стилі і відчути себе в хоромах Клеопатри. Готель пропонує різноманітні послуги: сауна та різноманітні види масажу, ресторан з його середземноморською кухнею, лобі-бар. Крім того, ви можете замовити проведення різних урочистостей в будь-якому стилі. Часто цей готель відвідували багато зірок зарубіжної та української естради. Крім того, кожен відпочиваючий тут може придбати стильний сувенір у вигляді пірамідки за символічну ціну, з яким у нього залишаться приємні спогади про прекрасний відпочинок в готелі Фараон.
Виберіть той варіант, який найбільш доступний для Вас! Приємного відпочинку!



Комментариев нет:

Отправить комментарий